Mighty Mouse: UFC 178 napokon ima pravu glavnu borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2014 21:49h Autor:

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson je jedan od rijetkih ljudi kojem ne smeta ozljeda Jon Jonesa. Razlog tome je što je na taj način njegova borba postala glavna na UFC 178 eventu, a on je rekao da je tek sad taj event dobio pravu glavnu borbu.

Demetrious Johnson je svoj naslov UFC-ovog prvaka trebao braniti u sunaslovnoj borbi UFC 177 eventa u Sacramentu, no nakon ozljede Jona Jonesa, to se promijenilo. Njegova borba protiv Chrisa Cariasa ovako je postala glavna na puno atraktivnijem eventu, UFC 178 u Las Vegasu.

Johnson je napisao na svom Twitter profilu: "Loše: Morat ćete pričekati malo duže da bi ste me ponovno gledati! Dobro: Ja sam novi UFC 178 headliner. Taj event 178 napokon ima pravu glavnu borbu."

Johnson je na ovaj način dobio dodatnih mjesec dana za pripremu, budući da će se, osim 30. kolovoza, boriti 27. rujna. A sam event je i dalje vrlo atraktivan. Na njemu se nalazi povratnička borba Dominicka Cruza, hrvački duel Yoela Romera i Tima Kennedya te spektakl Conora McGregora i Justina Poiriera. Ništa manje atraktivne ne bi trebale biti ni dobre Masvidal i Greena, kao i Cote protiv Thompson i ovo je sigurno još uvijek jedan fantastičan event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI