Mike Perry prokomentirao zamjenskog protivnika: Prva opcija bio je Donald Cerrone i pristao je, ali…

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2018 12:50h Autor:

Mike Perry

Mike Perry ostao je bez protivnika samo tjedan dana prije održavanja UFC 226 eventa, nakon ozljede Yancya Medeirosa. Zamjenskog protivnika brzo je dobio i boriti će se protiv Paula Feldera, no umalo je dobio borbu kojoj se zapravo sam nadao.

Više puta je u posljednje vrijeme Mike Perry znao izjaviti kako je Donald Cerrone neka vrsta njegovog uzora, odnosno da dijele jednak pogled prema ovome čime se bave te da prakticiraju isti način vođenja svojih karijere. A sada se umalo dogodilo da se Perry bori protiv svog uzora i to za samo tjedan dana.

“On je bio spreman uskočiti, ponudili su mu borbu i prihvato je, ali problem je što još ima medicinsku suspenziju nakon svoje posljednje borbe protiv Leona Edwardsa. U pitanju je posjekotina iznad oka i komisija u Las Vegasu mu ne bi dozvolila nastup s tako svježom posjekotinom. Nažalost po mene, jer sam bio itekako zagrijan za tu borbu”, objasnio je Perry, koji će se na kraju boriti protiv Paula Feldera, koji je također dan ranije ostao bez protivnika.

Felder će ovim putem po prvi put u svojoj UFC karijeri nastupiti kao velteraš. Perry je tim putem podsjetio na ono što se dogodilo prošli put kada se sastao s borcem koji se podigao iz lake kategorije. Bilo je to u srpnju prošle kategorije, kada je brutalno koljenom nokautirao Alexa Reyesa. Felder je ipak malo više klasa borca od Reyesa, no Perry pretpostavlja da bi mogao doživjeti nešto slično.

“Ne zaboravite što se dogodilo prošli put kada sam se borio protiv borca lake kategorije. Tako da sam spreman uzeti ovaj honorar. On će svakako ući u borbu sa željom da se potuče i pružiti ćemo kickboxing meč u oktogonu. Meni uistinu nije važno tko mi je protivnik. Koga god mi dovedu, na meni je da zaradim taj ček kojeg dobijem na kraju borbe.”

Perry i Felder dio su uvodnog programa UFC 226 eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI