Mikeu Jacksonu nije jasno zašto će dobiti otkaz, a pobijedio je CM Punka: “Zbunjen sam ovdje…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2018 15:08h Autor:

CM Punk i Mike Jackson UFC 225

Borcu/fotografu Mikeu Jacksonu nije jasno zašto je dobio (ili će dobiti) otkaz u UFC-u iako je slavio protiv WWE super zvijezde CM Punka na UFC-u 225. Nakon što je demolirao Phila Brooksa, očekivao je očito napredak u odnosu sa svojim poslodavcem, a dobio je – “cipelu”.

Razlog je njegovo bahaćenje za vrijeme meča prema viđenju Dane Whitea. Predsjednik UFC-a mu je poručio “da se ponašao bahato i da će se zbog toga morati vratiti svom drugom poslu – onom fotografa”.

No, Jackson se ne miri s takvom odlukom i u obraćanju na društvenim mrežama izražava čuđenje.

“Iskreno sam zbunjen svom ovom situacijom. Pokušavam shvatiti kako sam ja sada ispao ‘bahat’ i ‘pun sebe’? Žao mi je što nisam nokautirao Phila Brooksa, ali lik je jebeno čvrst. A, ja nisam htio riskirati da ne bih i sam primio neku glupu kontru”, napisao je Jackson na svom Twitteru.

Nije poznato hoće li Dana White ponovno promisliti o svojoj odluci, ali prema izjavio kako bi ga Artem Lobov “usmrtio u Octagonu i da bi to bila prva smrt u UFC-u”, dojam je da se UFC neće predomisliti. Jackson, koji sada ima 1-1 unutar Octagona, će se morati vratiti poslu profesionalnog fotografa kojim se redovito bavi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI