Minotauro: Ako Dos Santos izgubi titulu, onda je ja želim!

UFC 09.11.2012 11:12h Autor:

Antonio Rodrigo Nogueira

Minotauro u svojim određenim kombinacijama za iduće mečeve ima čak i opciju odrađivanja borbe za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, no jedino ako bez pojasa ostane Junior dos Santos.

Legendarni 36-godišnji brazilski borac prije mjesec je dana ubilježio novu pobjedu u svojoj karijeri nakon što je u prethodnom meču poražen u dvoboju protiv Franka Mira te pritom i teže ozlijeđen. Pobjeda je vratila samopouzdanje Antoniju Rodrigu Nogueiri, pa je čak počeo razmišljati i o mogućnosti da se ponovno bori za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji.

No, da bi se to dogodilo postoji jedan veliki preduvjet. To će biti moguće samo u slučaju da 29. prosinca Junior dos Santos izgubi u meču protiv Caina Velasqueza. Dos Santos mu je, naime, prilično veliki prijatelj.

"Ako bi postojala ikakva mogućnost borbe za titulu, vrlo rado bih je prihvatio ako prvak ne bude Junior. Borba protiv Fabricija Werduma bit će iznimno bitna za mene izgubio ili pobijedio. Želim s boriti s najboljima u kategoriji, jer i sam želim biti među njima", rekao je bivši privremeni prvak UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI