Minotauro: Još dva meča i moja karijera je gotova

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2014 14:04h Autor:

Antonio Rodrigo Nogueira

Antonio Rodrigo Nogueira spada među legendarnije MMA borce koji su još uvijek aktivni, ali popularni Minotauro svjestan je da polako dolazi vrijeme kad će morati okačiti rukavice o klin.

Brazilski borac iznimno je poznat i u Hrvatskoj, ponajviše zahvaljujući borbi protiv Mirka Filipovića koju je imao u studenom 2003. godine u Japanu kad je pobjedom osvojio titulu privremenog prvaka Pridea u teškoj kategoriji.

No, u posljednje vrijeme bilježi uglavnom loše rezultate. U zadnjih osam nastupa slavio je svega tri puta, a u travnju ove godine pretrpio je i težak nokaut u okršaju s Royjem Nelsonom.

"Znam da se neću boriti zauvijek. Sad sam najviše fokusiran na razvoj svog lanca dvorana i to je predivan posao. U 32 dvorane imamo čak 9.000 članova. Namjeravam završiti svoju karijeru do kraja 2015. godine. Moje tijelo neće moći izdržati više od toga. Imam previše ozljeda i sad sam se posvetio nekim drugim stvarima. Preostale su mi prema ugovoru još dvije borbe i nakon toga završavam karijeru", otkrio je Antonio.

"Fanovi u Brazilu su prilično kritični, pokušavaju me otjerati u mirovinu", dodao je Minotauro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI