Minotouro: Želim revanš sa Shogunom i Baderom!

UFC 24.06.2016 11:24h Autor:

Antonio Rogerio Nogueira

Antonio Rogerio Nogueira je posljedni put nastupio na UFC-u 198 i tom je prigodom pred 45 tisuća svojih navijača već u prvoj rundi udarcima zaustavio Patricka Cumminsa. Dobar nastup u Curitibi je imao i svojih neželjenih posljedica budući da je Minotouro 14. svibnja oktogon napustio s ozljedom koljena. Poznati Brazilac se trenutno oporavlja, ali i kombinira svoj idući nastup.

U razgovoru za Portal do Vale Tudo, Nogueira otkriva da želi biti dio idućeg brazilskog eventa, a na njemu bi htio odraditi revanš protiv Mauricija Rue ili Ryana Badera.

“Već sam krenuo s lakšim treninzima, uglavnom onima u jiu-jitsuu, a sve s ciljem kako bih vidio mogu li 100 posto spreman dočekati event u Brasiliji. Zapravo, ja želim dva revanša. Jedan protiv Mauricija Shoguna, a drugi protiv Ryana Badera. Moje borbe s njima su bile jako izjednačene i ja nisam bio zadovoljan rezultatima. Postoji puno boraca u ovoj kategoriji, ali ja želim njih dvojicu. Želim se boriti s top 10 borcima kako bih se mogao penjati po ljestvici izazivača”, izjavio je Nogueira.

Podsjetimo, “Little Nog” i Rua su se susreli na UFC-u 190 kada je u borbi večeri Shogun slavio jednoglasnom odlukom sudaca, dok susret s Baderom dolazi još s UFC-a 119, a i tada je danas 40-godišnji brazilski borac doživio istu sudbinu.

Naglasimo i kako je idući brazilski event na rasporedu 24. rujna. Dok Bader početkom istog mjeseca ima dogovoren nastup protiv Ilira Latifija, Shogun je trenutno bez dogovorene borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI