Mir: Nije bitno što radi, Overeem mora ostati prvi izazivač!

UFC 11.07.2012 09:59h Autor:

Frank Mir

 

 Frank Mir otvoreno je podržao Alistaira Overeema te smatra da bi on bez obzira na suspenziju zbog dopinga trebao biti idući izazivač aktualnog prvaka u teškoj kategoriji.

Posljednji izazivač Juniora dos Santosa za titulu prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Frank Mir, nije uspio u meču krajem svibnja pružiti veći otpor i značajnije ugroziti svog protivnika. No, Mir vjeruje da bi to vrlo lako mogao učiniti Alistair Overeem.

Mir smatra da devetomjesečna suspenzija zbog dopinga ne bi smjela utjecati na status Overeema u poretku potencijalnih izazivača.

“Mislim da je to pošteno. Ono po čemu se određuje tko će biti izazivač su djela u oktogonu. Kad je u pitanju natjecanje u popularnosti, možemo gledati nekoga u cjelini i što radi van kaveza. Ne zanima me što Overeem radi u svojim ostalim aktivnostima, već me zanima ono što može napraviti u kavezu. Bio je prvi izazivač prije incidenta. Jednom kada se ponovno bude mogao boriti, ne vidim zašto se odmah ne bi vratio na svoju poziciju”, izjavio je Mir.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI