Mir se kladi na Hunta: Lesnar ne voli primati udarce

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2016 10:19h Autor:

Brock Lesnar

Frank Mir se osvrnuo na povratničku borbu svog starog rivala Brocka Lesnara koji će se 9. srpnja na UFC 200 priredbi u Las Vegasu boriti s Markom Huntom. Mir vjeruje da će se ishod borbe odlučiti u prvih nekoliko izmjena, a za favorita je izabrao nokautera Hunta jer smatra da Lesnar ne voli primati udarce.

“On ne voli primati udarce. Nije da itko to voli, ali Brock iz nekog razloga puno dramatičnije reagira na udarce. Nije stvar u tome da je nokautiran ili da ga ruše, već on okreće lice od nevolje. A to je loša stvar kada se borite s Huntom koji je jedan od najjačih udarača u diviziji”, rekao je Mir na svom Phone Booth Fighting podcastu.

Mir dobro poznaje Lenara budući da je jedini borac koji je s njim dijelio kavez dva puta. 2008. Mir je submissionom pokvario Lesnarov UFC debi, ali osveta je uslijedila iduće godine na UFC 100 priredbi gdje je Lesnar slavio tehničkim nokautom. Trilogiju ne mogu završiti 9. u Vegasu budući da je Mir pod dvogodišnjom suspenzijom, ali je bivši prvak uvjeren da bi Lesnar pristao na treću borbu.

“Lesnar se voli natjecati, a želi i dobro zaraditi ako ulazi u oktogon. Borba samnom bi mu donijela puno veću zaradu i nas dvojica zajedno bi imali veći značaj od bilo koga zbog naše priče. Bez nas interes za borbu nije isti.

Čak i za dvije godine kada mi istekne suspenzija mislim da će to biti velika borba, ako će se Lesnar htjeti vratiti. Velika je zbog onog što mi nudimo i zbog naše zajedničke povijesti.”

Iako prednost daje Huntu, Lesnara ne ostavlja bez šanse jer WWE zvijezda svojim hrvanjem može neutralizirati Huntovo najjače oružje.

“Ako ga uspije srušiti i kontrolirati, poznato je da se Hunt zna umoriti na podu. Sve se svodi na to tko će nametnuti svoju taktiku.”

No u konačnici ipak vjeruje u Huntovu pobjedu budući da je aktivniji borac i nije ga lako srušiti.

“Kladim se na Hunta. Konzistentniji je u nastupima protiv jako vještih protivnika posljednjih nekoliko godina. Mislim da kada odmjere snage, teško je to rušenje. Nikada nismo vidjeli nekoga da provali kroz Hunta i sruši ga u prve dvije minute borbe.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI