Mirsad Bektić uoči pete borbe u UFC-u: “Mogu ih sve sada pobijediti, a svaki dan sam sve bolji i bolji”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2017 20:33h Autor:

Mirsad Bektić/Instagram

Mirsad Bektić, još neporaženi MMA borac iz Srebrenice, večeras će peti put ući u UFC-ov oktogon na UFC 209 protiv Darrena Elkinsa.

26-godišnji Bektić poručio je uoči borbe da je spreman za okršaj s bilo kojim borcem u perolakoj kategoriji na putu do borbe za pojas.

“Mogu ih sve sada pobijediti. A postajem sve bolji iz dana u dan. Bolji sam danas nego što sam bio jučer. Uvijek razmišljam da mogu još bolje, otvoren sam i slušam što mi kažu drugi, slušam savjete i to mi pomaže. Kada dođe pravo vrjeme bit ću bolji nego što ću biti ove subote. I sljedeće godine ću biti dvostruko bolji, nadam se. Ne smijete stagnirati”, poručuje Bektić.

Bektić se vraća u oktogon nakon pobjede protiv Russella Doanea na UFC 204 submissionom prošlog listopada. Elkins, 32-godišnji Amerikanac, u nizu je od tri pobjede, a u UFC-u od 2010. ima već 15 borbi i samo četiri poraza.

“Nisam vidio koeficijente, ne obraćam pažnju na to tko je favorit. Fokusiran sam na sebe i na to da budem najbolji, da u subotu vidite najboljeg mogućeg Mirsada”, dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI