Može li niže? UFC-ova gledanost pala na povijesno niske brojke!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2018 10:53h Autor:

Dana White (YouTube screenshot)

Nastavlja se niz katastrofalnih brojki gledanosti za elitnu svjetsku MMA promociju – Ultimate Fighting Championship (UFC). Fight Night priredba, koju smo prošlog petka (noć s petka na subotu) pratili iz Utice, je ostvarila skromnu gledanost od samo 517 tisuća gledatelja.

Koliko je brojka niska možete zaključiti prema podatku da se radi o drugoj najnižoj gledanosti jedne UFC priredbe u “prime time” terminu u povijesti kompanije. Jedini lošiji event do sada je bilo Finale 26. sezone TUF-a koje je postiglo još skromnijih 501 tisuću gledatelja. Tada smo u glavnoj borbi gledali Nicco Montano i Roxanne Modaferri, a sada Marlona Moraesa i Jimmieja Riveru.

Još jedan interesantan podatak jest kako su gledatelji najviše uživali u meču Sama Alveyja i Giana Villantea. Taj dvoboj, koji je ujedno i otvorio večer, je postigao 593 tisuće gledatelja što je vrhunac gledanosti ove Fight Night priredbe.

Uvodne borbe na FS 1 kanalu su postigle još skromnije rezultate. Prosječno je te mečeve gledalo 322 tisuće gledatelja što je najmanja brojka u povijesti UFC-a na Fox Sportsu 1.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI