Muay Thai borac nakon sparinga s Northcuttom: Ovo je bila katastrofa! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2016 09:52h Autor:

Ilya Grad i Sage Northcutt

Sage Northcutt naporno se priprema za svoj nastup na jubilarnom UFC 200 eventu, a u dodatnom brušenju njegovih vještina pomagao mu je i Ilya Grad, izraelski Muay Thai borac. U cijeloj priči ne bi bilo ništa čudno da Izraelac nije nakon sparinga poludio na Northcuttovog oca i cijeli trening nazvao katastrofom.

“Super” Sage Northcutt danas je došao na sparing kao dio priprema za UFC 200. Želim reći nešto lijepo o klincu, ali to je bila katastrofa. Njegov otac je vjerojatno najgori trener kojeg sam vidio u životu. Hoda okolo i priča sranja od samog početka kao da smo mu nešto dužni, potom prekida njegovog pravog trenera i tijekom rundi kritizira Sagea! Zatim u trećoj rundi, kada sam se tek zagrijao i počeo dizati ritam, optužili su me da ga pokušavam ozlijediti i povukli su ga iz sparinga.

Kada nekoga pripremam za borbu želim ga dovesti u tešku situaciju, baš kao što bi mu se dogodilo u pravoj borbi, ali ovi klaunovi žele samo da prođe dobro, a kad ne prođe, optužuju mene za neka sranja i prave scenu! Nikad nisam vidio tako loše treniranje u svom životu! Klinac, imaš potencijala, ali ako si pametan reći ćeš svome ocu da se makne iz tvog tima kako bi zapravo mogao nešto treninga i odraditi. Sretno na UFC-u 200″, napisao je Grad na Instagramu.

Northcuttov otac je izjavio kako je problem bio u Izraelcu koji je tvrdio kako ima ozljedu vrata te da je zbog toga i tražio od Sagea da radi lagano. Nedugo nakon medijskih prepucavanja, pojavila se i snimka kontroverznog sparinga pa možete sami procijeniti čija priča drži vodu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI