Nakon Glory-Dream spektakla, Japan će uživati ponovno u UFC-u!

UFC 12.11.2012 07:54h Autor:

UFC

Japan idućih mjeseci ima priliku uživati u nekim zaista atraktivnim borilačkim priredbama, a UFC će ponovno biti jedna od njih.

Posljednjeg dana u ovoj godini u Tokiju će se održati još jedna fantastična priredba u zajedničkoj organizaciji Dreama i Gloryja, koja će uključivati njihov Grand Prix po K-1 pravilima u teškoj kategoriji. U tom će turniru svoje mjesto pronaći i naš Igor Jurković, no nije to jedini spektakl koji Japance očekuje u idućim mjesecima.

UFC je najavio da se početkom iduće godine vraća u zemlju izlazećeg sunca, odnosno 3. ožujka da budemo precizniji. Takvu informaciju otkrio je Mark Fischer, čelni čovjek UFC-a za Aziju, nakon što je proteklog vikenda završio UFC on Fuel TV 6 u Makau.

Još uvijek nije poznato tko bi mogao nastupiti na toj priredbi, no ima i više nego dovoljno vremena da se pronađe barem nekoliko atraktivnih mečeva kako bi Japanci ponovno mogli nakon veljače ove godine uživati u UFC-ovoj predstavi koja će se održati u nedjelju po lokalnom vremenu, što je prilično rijedak slučaj, no to je učinjeno zbog vremenske razlike sa SAD-om.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI