Nakon ozljede Nokea, Sadollah prozvao Akiyamu

UFC 07.08.2014 15:31h Autor:

Amir Sadollah

Ozljeda Kylea Nokea malo je poremetila program UFC Fight Night u Japanu. No, Akiyama bi vrlo brzo mogao dobiti novog protivnika, nakon što ga je prozvao Amir Sadollah.

Kyle Noke, australski borac i član Jacksons MMA tima, ipak neće biti u stanju nastupiti na UFC Fight Night 52 eventu u Japanu, 20. rujna. Nakon što je doživio ozljedu, Japanac Yoshihiro Akiyama trebat će novog protivnika.

A na njega možda neće morati dugo čekati. Nedugo nakon ove vijesti, javio se pobjednik 7. sezone Ultimate Fightera, Amir Sadollah, koji je izjavio kako bi se volio sastati s japanskim borcem. Kako neki izvori navode, taj meč zanima i čelništvo UFC-a, no tu postoji jedan primjer.

Naime, Sadollah, koji nije nastupio od rujna 2012. godine, ima ugovoreno borbu protiv Nica Musokea, koja bi se trebala održati dva tjedna nakon japanskog eventa, i to na Fight Nightu u Švedskoj. Kako izvori navode, UFC-u to ne smeta, budući da im borba Akiyama i Sadollaha zvuči bolje, no za više informacija, ipak će se trebati pričekati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI