Nakon poraza od Heina, Drew Dober prohodao s njegovom sestrom

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2015 21:25h Autor:

Drew Dober i Gloria Hein

Američki MMA borac Drew Dober u subotu ima novi nastup, a iz prvih redova bodrit će ga njegova djevojka, Gloria, koju je upoznao prošle godine u Berlinu, gdje se borio protiv njenog brata Nicka na UFC Fight Nightu.

Čudan je svijet MMA sporta, posebno u ljubavi, a jedan takav primjer dolazi nam iz UFC-a, odnosno s relacije Njemačka – Amerika. Drew Dober, član UFC-ove lake kategorije, u vezi je sa sestrom njegov pretprošlog protivnika, Nicka Heina, s kojim je prošli svibanj u Berlinu odradio sjajnu borbu.

"Izgubio sam tu borbu, što baš i nije bilo najsretnije, no ujedno sam upoznao i Gloriu, tako da je to putovanje bilo puno više od samog poraza u borbi", rekao je Nick o svojoj vezi, koja već traje gotovo godinu dana, a Gloria se i doselila kod njega.

Nakon što je u posljednjem nastupu savladao te ujedno i umirovio Jamiea Varnera, Dober ima novi UFC nastup i to u subotu, kad će u Brazilu doći na noge domaćem borcu Leandru Silvi. Nema sumnje kako će upravo činjenica da je lijepa Gloria u publici, Nicku dati dodatnu snagu da pokuša doći do pobjede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI