Nakon što ga Maia odbio, Masvidal prozvao Magnya: Gdje je taj lažnjak da mu razbijem facu?

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2017 22:33h Autor:

Jorge Masvidal

Jorge Masvidal ima namjeru uskoro doći do napada na naslov UFC prvaka velter kategorije, a nada se kako mu to može poći za rukom nakon samo jedne borbe. Zato je u potrazi za protivnikom koji bi ga do toga doveo.

Kao siguran izbor tu se nameće Demian Maia. Brazilac je gotovo sigurno idući izazivač, ali Masvidal bi vrlo rado pokušao oduzeti mu taj status. Naravno, ukoliko se Maia želi boriti protiv njega, a pokušati će ga isprovocirati na ovaj način:

“Ako je Maia borac kojeg trebam riješiti da bih došao do borbe za naslov, dajte mi ga. Razbio bih ga, nema šanse da bi me uspio srušiti. Ljude sam šokirao protiv Kauboja svojim udaračkim tehnikama, a protiv njega bih ih šokirao svojim hrvanjem. Ukoliko Demian Maia želi dobiti ‘po turu’, tu sam!”

Ipak, ukoliko Maia i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji da će čekati pobjednika između Woodleya i Thompsona, Masvidal ima drugu opciju, a to je petoplasirani Neil Magny, koji je u svojoj posljednjoj borbi savladao Johna Hendricksa.

“Neil Magny, gdje je taj lažnjak. Dajte mi ga da mu razbijem facu!”

U svakom slučaju, ovo je standardni Jorge Masvidal, borac koji na mangupski način pokušava doći do borbi kojima bi mogao prosperirati. Do sada mu je takav način ispunio neke želje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI