Napokon se zna kada i protiv koga bi se trebao vratiti “Moćni miš”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2018 10:32h Autor:

Johnson vs. Cejudo

UFC nastavlja pojačavati svoj mega event koji nam slijedi 4. kolovoza u Los Angelesu. Prema informacijama koje je ekskluzivno objavio insajder i reporter Ariel Helwani, UFC planira na svoju 227. PPV priredbu gurnuti i meč između Demetriousa Johnsona i Henryja Cejuda za titulu u muha kategoriji.

Navodno su pregovori u tijeku i vrlo blizu finalizaciji…

“UFC je jako blizu finaliziranju meča između Demetriousa Johnsona i Henryja Cejuda (revanš) na UFC-u 227, 4. kolovoza u Los Angelesu – kažu moji izvori. Ništa nije još službeno potpisano, ali se sve kreće u tom smijeru”, tvitnuo je u srijedu Helwani.

Javnost se nadala da bi “Moćnog miša” mogli gledati protiv nekog drugog novog imena, a ne starog znanca. Helwani tvrdi da je i Jussier Formiga bio u igri kao potencijalni izazivač.

“Za one koji se nadaju svježem ‘matchupu’, ime Jussiera Formige je definitivno bilo u igri za DJ-ja. Tako mi je rečeno. Cejudo je ipak bio top izbog nakon što se meč protiv Dillashawa nije realizirao. Ponovno, ovo nije dovršen posao, ali sve tri strane žele meč 4.8. U igri su tek manje prepreke”, dodao je novinar MMAFightinga u drugom “tvitu”.

Johnson i Cejudo su prvi puta odmjerili snage 2016. godine na UFC-u 197. Tada je DJ slavio protiv olimpijskog hrvača tehničkim nokautom u prvoj rundi. Od tada su obojica odradila po tri meča. “Moćni miš” je slavio u sva tri, a Cejudo ima 2-1. No, primjetan je ogroman napredak u njegovim vještinama pa analitičari vjeruju da se radi o vrlo kompetitivnom ‘matchupu’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI