Nate Diaz čeka uspješnijeg iz McGregor – Mayweather okršaja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2017 11:30h Autor:

Nate Diaz (Instagram)

Već je prošlo pola godine od UFC-a 202 i posljednjeg nastupa Natea Diaza, no i dalje se ne nazire datum i ime protivnika s kojim bi trebao ukrstiti rukavice u svojoj idućoj borbi.

Sve učestalije snimke s treninga mogle bi nam sugerirati da borac iz Stocktona podiže formu i da bi misterij njegovog idućeg protivnika mogao biti riješen, no ako je suditi po Nateovim izjavama iz Virgil Hunter Gyma, on i dalje cilja jako visoko te je u razgovoru s Bogdanom Maciejczykom otkrio da želi pobjednika potencijanog dvoboja između Floyda Mayweathera Jr.-a i Conora McGregora.

“Govorili su da sam čekao na Conora McGregora, ali to nije bio slučaj. Već sam ga prebio dva puta pa sam samo nastavio s treninzima i govorio da bi se u slučaju skorašnjeg nastupa odlučio samo za veliku borbu, ne borbu na kojoj ću dobro zaraditi jer ću ionako biti plaćen. Svi govore da sjedim i čekam sa strane, a sada pričaju samo o Mayweather – McGregor stvarima. Ja sam pokušavao dobiti boksačku licencu prije nekoliko godina, a pojedini boksački promotori su pokušavali otkupiti moj ugovor od UFC-a, ali me UFC nije puštao.

Sada se priča o McGregoru i Mayweatheru i ja ne zna koliko je to stvarno ili lažno, no izgleda da bi se moglo dogoditi, tko zna… Novac čini svoje. Ja samo znam da sam jedini pogodan za borbu s obojicom. Oni tvrde da su najbolji na svijetu – Mayweather je godinama u boksu, a McGregora sam pobijedio već dva puta i svi to zaboravljaju. Tako da bi meni trebao izravno pripasti pobjednik”, iznio je Diaz svoje viđenje situacije u kojoj se nalazi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI