Nate Diaz ponovno dio masovne tuče na borilačkom eventu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.06.2018 15:12h Autor:

Nate Diaz

Ukoliko ste mislili da će Natea Diaza promijeniti činjenica što je postao ocem, čini se kako ste se gadno prevarili. Mlađi od “zločeste stocktonske braće” proteklog je vikenda bio dio publike na grappling eventu, a tamo je došlo do masovne tuče čiji je i on bio akter.

O ovome se pisalo već prije nekoliko dana, no sada se napokon pojavila i dovoljno dobra video snimka na kojoj vidimo dijelove onoga što se dogodilo. Diaz se nalazi na eventu promocije Fight to Win Pro u Sacramentu, kada je na istom došlo do masovnog “šaketanja” u kojem možemo primijeti Natea kao jednog od angažiranijih aktera. Ovo mu je drugi takav ispad u kratkom vremenu, nakon što je u sličnom izdanju viđen na eventu promocije Combate Americas.

Neke informacije govore kako je do svega došlo nakon što je netko iz publike počeo prema Diazu verbalno dobacivati neke izjave koje mu baš i nisu najbolje sjele. Za razliku od onoga kako bi se trebao ponašati profesionalni sportaš, Diaz na to nije mogao ostati hladan nego je uzvratio šakama, a pomoglo mu je i društvo s kojim se na eventu nalazio.

Informacije govore kako nije bilo nikakvih uhićenja te da su Diaz i svita napustili mjesto radnje vrlo brzo nakon incidenta te da se event nastavio u miru i pod kontrolom. Ispod teksta možete vidjeti spomenuti video te Diazov udarac upućen osobi, za koju se čini da baš i nije bila u situaciji gdje bi bila sposobna obraniti se. Sumnjamo da će Diazov poslodavac UFC imati neki komentar na ovo. Uostalom, njima je cilj Diaza na bilo koji način vratiti u svoj kavez, a ne ga još potencijalno kažnjavati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI