Nate Diaz postao otac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2018 19:18h Autor:

Nate Diaz

Borilačka obitelj Diaz postala je bogatija za jednog novog člana, odnosno članicu, nakon što su Nate Diaz i njegova dugogodišnja djevojka Misty Brown, postali roditelji djevojčice. 

Dok svi MMA fanovi pažljivo prate situaciju oko Natea Diaza i njegove iduće MMA borbe, ovaj popularni MMA borac sve je iznenadio jednom drugom informacijom, postao je otac. Zanimljivo, on i njegova djevojka uspjeli su od javnosti sakriti cijelu trudnoću, no TMZ je danas saznao radosnu vijest za obitelj Diaz. Nate je prije dva tjedna, odnosno 6. lipnja, postao otac djevojčice.

Ovaj popularni borac nije nastupio od kolovoza 2016. godine, kada je odradio drugu borbu protiv Conora McGregora. Sve od tada postoje špekulacije o njegovom povratku, no on još uvijek nije potvrđen. Većinu vremena problem je bio u velikoj svoti novaca koju je Diaz tražio za nastup, no nedavno se javio i sam je zatražio borbu za koju bi volio da se dogodi krajem ljeta. To bi bilo dvije godine od njegovog posljednjeg nastupa, a čak je najavio i kako mu protivnik nije bitan, sve dok honorar bude u skladu s njegovim očekivanjima.

Kako je očinstvo nešto što čovjeka zna izuzetno promijeniti, tako možda možemo očekivati i promjene kroz Diaza, odnosno potrebu da od sada nastupa češće, da bi zaradio za svoju proširenu obitelj. Uostalom, tek su mu 33 godine i sigurno još ima u njemu dovoljno žari za napraviti dobre rezultate ili barem za pružiti uzbudljive borbe kakve je uvijek pružao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI