Naziru se dobre vijesti za sve fanove Jona Jonesa: “Postoji 95 posto šanse da će se boriti u 2018.”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2018 10:43h Autor:

Jon Jones (Facebook)

Nazire li se konačno kraj najsvježijih problema u životu Jona Jonesa? Ako ćemo vjerovati menadžeru bivšeg prvaka Malkiju Kawi, onda je odgovor ‘DA’.

Iz Jonesovog tima se već duže vrijeme pokušavaju svim snagama izboriti za dokazivanje njegove nevinosti u slučaju koji je nastao u danima oko UFC 214 priredbe. Podsjetimo, ‘Bones’ je tada pao na doping testu obavljenom na dan samog vaganja te mu je zbog toga oduzeta pobjeda do koje je iduće večeri stigao nad Danielom Cormierom.

Jones tvrdi da je žrtva kontaminiranih suplemenata, a u naumu da dokaže svoju nevinost se čak podvrgnuo poligrafskom testiranju koje je prema navodima izvora iz UFC-a uspješno prošao. Nedavno je i glavni čovjek UFC-ove borbe protiv dopinga, Jeff Novitzky, natuknuo da bi se stvari mogle odviti u Jonesovu korist, a sada je nove informacije iznio njegov menadžer:

“Mislim da će do kraja mjeseca neke stvari biti jasnije u ovoj situaciji. Imamo saslušanje kod Atletske komisije države Kalifornije i nadamo se da će do tada biti zaključena i USADA-ina istraga. Nadamo se i tome da će sve ispasti kako treba. Pretpostavljam da ćemo do ožujka imati razriješenu ovu situaciju. Vjerujem da postoji 95 posto šanse da se on bori u 2018.

Ako je USADA respektabilna organizacija, a ja vjerujem da je, i ako uzmu sve prikupljene informacije u obzir, sve intervjue i sve što su vidjeli… ja znam da Jon Jones nije varao i da nije namjerno uzimao te bilo kakve supstance. Mislim i da oni to znaju i da svi mogu doći do tog zaključka na temelju svih okolnosti. To je najviše što vam mogu reći u ovom trenutku”, otkrio je Kawa u razgovoru s novinarom Lukeom Thomasom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI