Neil Magny protiv Dong Hyun Kima u još jednoj velteraškoj borbi na UFC 202

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2016 20:37h Autor:

Neil Magny

Za UFC 202 event potvrđena je već šesta borba u velter kategoriji i to jedna iz samog njenog vrha. Snage će ukrstiti Neil Magny i Dong Hyun Kim.

Osim što je šesta do 77 kilograma, ovo je ukupno sedma borba službena potvrđena za event kojeg 20. kolovoza predvode Conor McGregor i Nate Diaz, a velter kategorija ima još dva posebno zanimljiva duela, onaj između Carlosa Condita i Demiana Maie te između Donalda Cerronea i Ricka Storya.

Magny je inače slavio u deset od svojih posljednjih 11 borbi, a bolji od njega bio je tek Demian Maia. Što je još zanimljivije, tih 11 borbi odradio je od početka 2014. godine do danas, čime je jedan od najaktivnijih boraca u UFC-u. Posebno je bio impresivan u posljednjim nastupima, gdje je savladao Ericka Silvu, Kelvina Gasteluma i Hectora Lombarda, a zanimljivo je kako je u sva tri susreta ušao kao autsajder. Čini se da ovog puta ipak neće biti tako.

Budući da je iskusni Koreanac Dong Hyun Kim i na službenoj ljestvici plasiran dva mjesta ispod Magnya, koji je trenutno sedmi borac na tom poretku. No, Kimovi rezultati su također impresivni, odnosno slavio je u šest od posljednjih sedam borbi, gdje je bolji od njega bio tek izazivač za prvaka, Tyron Woodley. Ove godine još nije nastupio, a posljednji mu nastup datira iz studenog prošle godine, kad je bio bolji od Dominicka Watersa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI