Nelson: Neka netko provjeri uzima li Carwin svoje lijekove

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2012 07:52h Autor:

Roy Nelson (photo: HeavyMMA)

 

 Roy Nelson i Shane Carwin zakačili su se putem medija samo nekoliko dana nakon što je Dana White otkrio da će upravo njih dvoje biti treneri u idućoj sezoni TUF-a.

Predsjednik UFC-a Dana White prije nekoliko dana u razgovoru za jedan američki medij otkrio je ekskluzivno da će u 16. sezoni The Ultimate Fighter Showa treneri biti teškaši Roy Nelson i Shane Carwin, dok će natjecatelji biti iz velter kategorije.

Kao što je i inače najčešće običaj, treneri će se međusobno sučeliti u glavnoj borbi večeri u finalu TUF-a, tako da je informacija kako se radi upravo o Nelsonu i Carwinu prilično obradovala MMA fanove. TUF započinje tek za dva mjeseca, što znači da do finala ima još iznimno mnogo vremena, no medijska prepucavanja već su započela.

Carwin je upozorio svog protivnika da će TUF shvatiti iznimno ozbiljno, da to nije šala za njega, a ubrzo mu je stigao odgovor s druge strane.

“Carwin zvuči kao Chael Sonnen, što je u redu, jer ja ću biti za njega onda Anderson Silva. Nisam siguran uzima li Carwin lijekove koje bi trebao uzimati. No, za mene osobno u redu je biti prosječan, ali naporan rad se isplati. Ja sam samo prosječan, a pogledajte što sam sve postigao u karijeri. Trener sam u TUF-u, a borit ću se samo protiv čistog Carwina. Borit ću se s bilo kime u UFC-u tko je čist. Ili prljav. Ili čist”, rekao je Nelson.

Nekadašnji privremeni prvak UFC-a, Shane Carwin, ništa drukčiji odgovor od Nelsona nije ni mogao očekivati i za pretpostaviti je da će nakon ovog odgovora ipak odustati od prepucavanja s Nelsonom. Ili neće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI