Nešto se kuha – Khabib: Fanovi žele meč protiv McGregora, uništit ću ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 11:30h Autor:

Khabib vs. Conor

I dalje se kuha meč između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. U utorak smo čuli izjavu McGregorovog trenera Owena Roddyja koji je izrazio mišljenje da bi Khabib mogao biti idući protivnik irske zvijezde.

Već danas možete pročitati želju aktualnog UFC prvaka u lakoj kategoriji da se sučeli s bivšim prvakom.

U izjavi koju donosi BloodyElbow Rus je izjavio kako u ovom trenutku ne zna idućeg protivnika, ujedno i prvog izazivača, ali…

“Ne znam u ovom trenutku tko je moj protivnik. Vjerojatno će se meč održati u Las Vegasu. Ja se želim boriti protiv Conora Mcgregora, a i fanovi žele taj meč. Nadam se da Conor ima volje prihvatiti ga. Pričali smo dosta, no zbog nekog razloga, kada je stvar krenula prema pregovorima, McGregor je ušutio”, otkriva Nurmagomedov.

Ukoliko UFC uspije isposlovati dogovor, Nurmagomedov je siguran u svoje slavlje. Predviđa ne samo pobjedu, nego “uništenje”.

“U kojoj rundi ću ga nokautirati? Ne znam, to je pitanje na koje nitko nema odgovor. Ali budite sigurni da ću ga unititi”, zaključio je “The Eagle”.

Podsjećamo na izjavu Owena Roddyja, McGregorovog dugogodišnjeg “stand up” trenera, koju je dao na ovu temu, a koju smo donijeli u ponedjeljak.

“Ne znam, ali mi se čini da je Khabib prvi izbor. Uvijek kažem kako Conor želi najveće mečeve koje može dogovoriti. U ovom treutku, čini se kako je Khabib taj”, otkriva “stand up” stručnjak i dodaje:

““Siguran sam da će se sve svesti samo na pregovore, ali da – vjerujem da se meč upravo gradi. Ovako slično je startalo i s Mayweatherom; pričalo se o meču, malo se natezalo, tu je bilo malo drame, čekalo se da fanovi zagrizu, a onda su dogovorili meč. Mislim da se meč fino kiseli u ovom trenutku.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI