Nevjerojatno! Ian McCall se razbolio na dan borbe i ponovno ostao bez nastupa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2017 20:12h Autor:

Ian McCall

Ovo već postaje bizarno, no istina je. Ian McCall ostao je bez borbe po peti puta za redom, a ovog puta je u pitanju njegova bolest, čije se simptome osjetio danas, na dan borbe.

Kako saznajemo, Ian McCall je imao probleme probavnog sustava, zbog kojih je morao hitno biti hospitaliziran. Tamo su ga pregledali liječnici, koji su zaključili da ne mogu “Uncle Creepyu” dozvoliti nastup na današnjem eventu te je njegova borba protiv Jareda Brooksa uklonjena s današnjeg programa, koji tako ostaje na deset borbi.

32-godišnji McCall nije nastupio od siječnja 2015. godine, kada je bolji od njega bio John Lineker, a ovo mu je peta borba u nizu koja se neće održati. U srpnju 2015. godine on je bio prisiljen otkazati Dustinu Ortizu, zatim su u srpnju i rujnu prošle godine njemu otkazivali Ray Borg i Justin Scoggins, a posljednji slučaj dolazi iz Belfasta, gdje je u studenom on bio prisiljen otkazati Neilu Seeryu samo dan prije borbe. Ovoga puta “otišao je korak dalje”, izvagao se, odradio sučeljavanje, na Instagramu otkrio fanovima kako je spreman te otkazao na dan kad je trebao ući u kavez.

Nakon otkazivanja protiv Seerya, McCall je izjavio da će se umiroviti ukoliko mu se još jednom dogodi slična situacija. Vidjet ćemo što će se dogoditi po tom pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI