Nick Diaz se želi boriti protiv Andersona Silve!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2012 03:39h Autor:

Nick Diaz

 

 Nick Diaz odrađuje trenutno svoju suspenziju zbog pada na doping testu te je najavljeno da će se iduće godine (možda već i ove) ipak vratiti u UFC-ov kavez, a jedna od želja za protivnika mu je Anderson Silva.

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca, Nick Diaz, ranije ove godine suspendiran je na čak godinu dana zbog pada na doping testu iz razloga što je prije svog meča s Carlosom Conditom konzumirao marihuanu.

Zbog toga mu je određena suspenzija u trajanju od čak godinu dana te mu je oduzeto 30 posto prihoda od meča. Razočarani Nick najavio je da bi to vrlo lako moglo značiti i kraj njegove MMA karijere te da ozbiljno razmišlja da se nakon isteka suspenzije više ni ne prijavi za izdavanje licence od strane Atletske komisije, no čini se da ćemo sjajnog velteraša ipak imati priliku ponovno gledati.

Cesar Gracie, trener i menadžer Nicka Diaza, otkrio je vrlo zanimljive informacije. “Nick je redovno u dvorani i čak trenira napornije sada, nego što je to bio slučaj prije nekih mečeva. Ovog tjedna imali smo veliki razgovor i sada je potpuno jasno da se on želi vratiti u kavez i ponovno boriti”, otkrio je Gracie.

Poznato je još otprije da bi se u kavezu s Nickom vrlo rado volio naći Georges St-Pierre, koji će krajem ove godine napokon odraditi povratnički meč nakon duge pauze zbog teške operacije koljena. Gracie je čak najavio i da bi se zbog ulaganja žalbe na odluku Atletske komisije moglo dogoditi da Nicka vidimo u kavezu i do kraja ove godine. No, mogući meč Diaza i GSP-a zasjenila je jedna druga mogućnost…

“Kad su u pitanju budući protivnici, GSP se bori protiv Carlosa Condita, tako da će Nick zatražiti da mu se da meč protiv Andersona Silve, borca kojeg poštuje i s kojim želi odmjeriti snagu. Andersonov kamp govorio je o mogućem meču s GSP-om u catchweightu, a Nick bi takvu ponudu prihvatio odmah. Ako bude bilo potrebno, on je čak spreman i podignuti kilažu i boriti se s Andersonom u srednjoj kategoriji”, rekao je Gracie.

Nema sumnje da bi ovo bio iznimno zanimljiv meč, a nadamo se i reakciji Dane Whitea u narednim danima na ovu temu, pogotovo kad se uzme u obzir da trenutno i nemaju previše mogućih kvalitetnih protivnika za Andersona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI