Nije ono što se mislilo: Oliveira u meču potrgao jednjak

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2015 09:52h Autor:

Charles Oliveira

Gledatelji su proteklog vikenda ostali uskraćeni za "main event" UFC-ove Fight Night priredbe u kanadskom Sakatoonu. Naime, već na početku dvoboja Hollowayja i Oliveire ovaj potonji je zadobio netipičnu ozljedu te je na nosilima iznesen iz oktogona.

S vremenom su se pojavile razne informacije vezane uz ozljedu pa se najprije tvrdilo da mu je potrgana ključna kost. Kasnije je utvrđeno da je Oliveira tijekom priprema zadobio ozljedu vrata, no uz odgovarajuću terapiju ju je uspio zaliječiti i spremiti se za Hollowaya.

"Na treningu sam ozlijedio vrat, ali fizikalna terapija mi je pomogla i mislio sam da je sve u redu. Kada sam bio pritisnut uz kavez sam izgubio osjet u tijelu. Nisam uopće osjetio udove. I dalje rade mnoge pretrage kako bi ustanovili što je točno pošlo krivo", rekao je Oliveira iz kanadske bolnice gdje će ostati nekoliko dana.

Kasnije je stigla nova informacija, ovaj put od UFC-ovih liječnika koji su radili na priredbi. Oni su javnosti otkrili kako je Oliveira zapravo tijekom meča zadobio ozljedu jednjaka, točnije dogodilo se mikro puknuće tijekom nekog od udaraca. Ozljeda jednjaka, ukoliko se ne tretira na pravi način, može biti fatalna, no kako je Oliveira odmah primio pomoć te je vrlo brzo prevezen u bolnicu, niti u jednom trenutku nije bio ugrožen.

Brazilac je i dalje u Kanadi gdje će provesti nekoliko sljedećih dana oporavljajući se od nezgodne ozljede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI