Nije stvar financija, Woodley samo želi ubiti dvije muhe jednim udarcem

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2017 13:54h Autor:

Tyron Woodley (Instagram)

Tyron Woodley je zaradio brojne kritike kad je nakon osvajanja UFC-ove velter titule počeo tražiti unosne superborbe s najvećim zvijezdama promocije (neovisno o kategoriji), a prema pravim izazivačima i nije imao previše obzira zbog čega mu fanovi još uvijek zvižde.

No “Odabrani” tvrdi da njegova potraga za velikim borbama nije motivirana financijama.

“Nasljedstvo mi je jako bitno“, rekao je Woodley za Fox Sports. “Važnije mi je od dolara. S tim u vidu, Pokušavam naći borbe koje će zacementirati moje nasljedstvo. Poraziti Michaela Bispinga, osvojiti dvije titule u dvije kategorije, možda započeti rivalstvo i kontroverzu s borcem i onda također riješiti legende poput Nicka Diaza i GSP-a. Takve stvari bi osigurale moj status, i da, također bi me stavile u poziciju da izvučem maksimalnu zaradu. Stoga, ja samo pokušavam ubiti dvije muhe jednim udarcem.”

Woodley također smatra da ima pravo prvi se suočiti s bivšim kraljem veltera, Georgesom St-Pierreom, ako se Kanađanin zaista vrati iz višegodišnje (polu) mirovine.

“Ako pobijedim ova velika imena potvrdit ću da sam najbolji veleraš svih vremena. Borba s Georgesom St-Pierreom bi bila uskličnik na kraju svega. Čini se da je GSP ozbiljan oko povratka i mislim da uopće nije upitno da se ne bi trebao boriti s nikim drugim prije mene.”

GSP-u još uvijek nema traga, Bisping se oporavlja od operacije i ima gladnih izazivača u srednjoj, Diaz nikako da dogovori meč, a McGregor se okrenuo boksu. Tako da Woodleyju preostaje samo da brani pojas u revanšu sa Stephenom Thompsonom na UFC-u 209 u ožujku i nada se boljim vremenima za svoje nasljedstvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI