Nikita Krylov i Ed Herman borit će se na UFC 201

UFC 03.06.2016 18:44h Autor:

Nikita Krylov

UFC ima namjerava malo sporije graditi karijeru Nikite Krylova. Tako su mu, iako je na novom rankingu na samom rubu Top 10 poretka, za idućeg protivnika namijenili iskusnog Eda Hermana.

Herman je dugogodišnji član UFC-a, gdje se na neki način predstavio kao pravi “gatekeeper” Top 15 poretka, odnosno odličan borac, ali borac kojem ipak nešto nedostaje da bi mogao postati dio elite. Do sada je odradio 35 profesionalnih borbi (10-7 u UFC-u), a od dolaska u UFC (3. sezona Ultimate Fightera), pa sve do početka ove godine borio se u srednjoj kategoriji. Siječanjski debi u poluteškoj pokazao se kao dobar potez jer je tamo savladao Tima Boetscha. Ovom borbom iskusni Herman bi mogao napasti Top 15 poredak.

Krylov je prošlog mjeseca upisao pobjedu nad Francimarom Barrosom, koja mu je prva pobjeda uopće da ju nije ostvario u prvoj rundu, odnosno Brazilac je pao tijekom drugih pet minute. Ukrajincu je to bila četvrta pobjeda u nizu te se zbog toga našao na vrlo dobrom 11. mjestu UFC ljestvice. Očekivala se borba protiv nekoga iz Top 15, no umjesto toga mu slijedi uvijek nezgodni Herman.

UFC 201 održava se 31. srpnja, a predvode ga Robbie Lawler i Tyron Woodley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI