Nikita Krylov: Nikad neću tapkati, neka me pošalje na spavanje

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2015 19:24h Autor:

Nikita Krylov

Nikita Krylov je do svoje četvrte UFC pobjede došao nakon što se izvukao iz poprilično čvrstog giljotina zahvata. Kazao je kako je bilo jako, ali da on nikad ne bi tapkao. Ovog puta mu je ta snaga volje pomogla da se izvuče i preokrene borbu.

U izuzetno je teškoj situaciji bio Nikita Krylov protiv snažnog Marcosa Rogeria De Lime. Čak su i komentatori očekivali da bi mogao tapkati, no on je nekako ipak izvukao vrat iz zahvata te brzo došao do pozicije gdje je njegov protivnik tapkao. I to nakon puno manje vremena nego što je Ukrajinac bio u njegovom zahvatu.

Nakon borbe je upitan koliko je bio blizu tome da preda borbu. "Ne bih tapkao, to je sigurno. Neka zaspem, nije bitne, radije to nego da tapkam. Eto, toliko sam bio i blizu da to uradim! A u jednom trenutku sam osjetio kako mu je zahvat sve slabiji te sam izvukao glavu", rekao je Nikita.

S ovom pobjedom je na 3-1 u UFC-ovoj poluteškoj diviziji te mu je ovo treća pobjeda u nizu. Sve su, kao uostalom i svih 19 u karijere, došle prekidom u prvoj rundi. Naravno da je sad pitanje što je iduće za ovog mladog i talentiranog borca.

"Želim se pomicati prema vrhu, to je osnovno. Iz tog razloga se želim boriti s onim borcima koji imaju veću rejting od mene i koji su bolje plasirani. Namjera je polagano se uspinjati na ljestvici. Nije bitno tko će biti protivnik, za taj posao postoje matchmakeri, koji će to odraditi. Meni je važno samo da mi daju borbu kojom ću moći napredovati i koja će biti zanimljiva fanovima", završio je Nikita odgovorom na to pitanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI