Ništa od "trash-talka" između Diaza i Andersona?

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2014 08:21h Autor:

Silva VS Diaz

Borba Andersona Silve i Nicka Diaza još je prilično daleko, ona će se dogoditi tek koncem siječnja 2015. godine, ali očekivano već sad privlači prilično veliku pažnju brojnih MMA fanova diljem svijeta.

Nick Diaz nije na glasu kao strpljiva i obazriva osoba te mnogi očekuju da će Anderson prolaziti kroz slične situacije kao prije svojih okršaja s Chaelom Sonnenom, ali to je nešto u što Diazov menadžer Ed Soares ipak ne vjeruje.

"Znam da je Anderson također spreman očekivati od Diaza svašta, ali ja osobno smatram da će Nick uzeti nešto drukčiji pristup ovog puta. On nema ništa osobno protiv Andersona, smatra ga pravim borcem i vjeruje da ima ono što je potrebno kako bi ga pobijedio. U većini slučajeva nije Nick taj koji započinje trash talk. To obično druga strana započne, a onda Nick dovrši", rekao je Soares.

Podsjetimo, obojici boraca bit će to povratnički meč. Nik je posljednju borbu odradio u ožujku 2013. godine kad ga je porazio George St-Pierre, a Anderson nije bio u oktogonu od prosinca prošle godine kad je došlo do teškog loma potkoljenice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI