Niti nova divizija nije motivacija Mieshi Tate za povratak

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2017 20:55h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate se umirovila nakon nastupa na UFC 205 u New Yorku, gdje je poražena od Raquel Pennington. Do sada je bila vrlo čvrstog stava o tome da je završila karijeru, a on se nije promijenio niti nakon uvođenja perolake divizije. 

Jedan od razloga zašto je Tate imala problema s motivacijom bilo je skidanje kilograma, koje joj je znalo praviti velike probleme. Sada je u UFC-u pojavila perolaka kategorija, koja bi joj po tome sigurno više odgovarala, pa nije mogla izbjeći pitanje da li je razmišlja o povratku u novoj diviziji.

“U ovom trenutku mi takvo što nije niti na kraj pameta, tako da ne mogu niti odgovoriti može li doći do tako nečega jer o tome niti ne razmišljam. Vrlo sam sretna u borilačkoj mirovini i otkrivan kako je Miesha koja nije borac jedan potpuno drugačija osoba. To je sve jedan vrlo zanimljiv proces i uživam u njemu. Trenutno nemam niti planove niti ikakve želje da se vratim. Ovo je sport u kojem vrijedi sve ili ništa. Moraš biti 110% u tome inače neće proći dobro po tebe. Tako da, ukoliko se ne dogodi nešto što bi me natjeralo da poludim i da ludo želim nazad, ništa od mene kao MMA borkinje, više nikada”, rekla je.

Tate je već ranije izjavila kako je osvajanjem UFC pojasa osjetila kao da je postigla svoj vrhunac. Od tog trenutka joj je motivacija samo padala, što je rezultiralo gubitkom pojasa, a nakon toga i već spomenute UFC 205 borbe. Kako sama kaže, u mirovini uživi, pa zašto ju i nagovarati na povratak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI