Nogueira: Želim jedan Sonnenov zub kao uspomenu iz meča protiv Silve!

UFC 04.07.2012 08:29h Autor:

Sonnen na lažnom plakatu

 

“Želim imati jedan Sonnenov zub za uspomenu!”, poručio je Antonio Rodrigo Nogueira uoči dvoboja godine koji nam slijedi narednog vikenda na UFC-u 148.

Jasno je tko je Minotaurov favorit u meču između Sonnena i Silve…

“Čovjek nema poštovanja za ništa. Način na koji sam se be reklamira je pogrešan. On to radi na način da pljuje po drugim ljudima”, dodao je Nogueira.

I sam se u prošlosti više puta našao na meti američkog borca koji ga je vrijeđao na svakoj osnovi. Ipak, Nogueira Sonnena smatra solidnim borcem.

“Radi se o čvrstom borcu i sjajnom atleti, no način na koji se on bori jednostavno ne privlači publiku. Razlog je taj što se ne radi niti o opasnom udaraču, niti o borcu koji zna završiti meč prisiljavanjem na predaju. Od kuda mu ovakva popularnost?”, pita se Nogueira i odmah daje odgovor:

“Iz priče. On je čovjek koji govori loše o ljudima, o zemljama, o sportašima, o Andersonovoj supruzi, o načinu na koji se Silva oblači. Ulazi u stvari koje nisu bitne za ovaj sport. Da je najavio kako će prebiti Silvu i da je objasnio kako će to učiniti, rekao bih da je to OK. No osobne stvari su osobne i ulaziti u njih je velika greška. Anderson je učinio dobro što mu je odgovorio i što se postavio.”

S obzirom na to da je Silva najavio da će izbiti sve do jedan Sonnenov zub, Nogueira bi zaista mogao dobiti lijepu uspomenu na ovaj borilački spektakl koji nam slijedi!

Ne propustite jedan od najiščekivanijih MMA evenata u 2012. godini uživo iz Las Vegaške MGM Grand Arene ekskluzivno na Fight Channel PPV-u. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu njedjelju na istoj platformi (kanal 25, MaxTV). Program iz svjetske kockarske metropole traje minimalno četiri sata!

Popis borbi:

Anderson Silva vs. Chael Sonnen

Forrest Griffin vs. Tito Ortiz

Patrick Cote vs. Cung Le

Dong Hyun Kim vs. Demian Maia

Mike Easton vs. Ivan Menjivar

Chad Mendes vs. Cody McKenzie

Uvodne borbe:

Habib Nurmagomedov vs. Gleison Tibau

Riki Fukuda vs. Constantinos Philippou

Fabricio Camoes vs. Melvin Guillard

Rafaello Oliveira and Yoislandy Izquierdo

John Alessio vs. Shane Roller

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI