Northcuttov otac odgovorio na optužbe sa sparinga: To je potpuna laž

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2016 10:19h Autor:

Sage Northcutt/Photo by Zuffa

Mark Northcutt, otac UFC-ove mlade zvijezde Sagea Northcutta, odgovorio je na negativne kritike koje mu je uputio muay thai prvak Ilya Grad. Grad je prošlog tjedna odradio sparing s Northcuttom nakon kojeg je putem društvenih mreža rekao da je Northcuttov otac najgori trener kojeg je ikada vidio, te da je stalno prekidao sparing s negativnim komentarima upućenim svom sinu. No, Sageov otac tvrdi da je cijela priča potpuna laž.

“Sve što je Ilya napisao u postu je u potpunosti neistinito. Kao prvo, kad smo došli tamo Ilyja je rekao,’Boli me vrat, ne mogu sparirati, hajdemo raditi samo neke lagane vježbe?’Kad je Sageov trener rekao da je to u redu i da idemo trenirati nazad u naš dio grada, on je samo rekao,’A dobro onda, sparirat ću.'”

“Od prve sekunde sparinga Ilya se cijelo vrijeme žalio na Sagea i govorio mu da ne udara tako jako, a Sage je radio na možda 30% i čak nije ni bacao kickove. Reći da ga je Ilya tamo htio podučavati je potpuna laž. Taj tip ne može Sagea naučiti ništa i kretao se kao robot s nogama u živom pijesku. Došli smo tamo jer je Sageov trener Gracie rekao da je muay thai prvak i da će rado sparirati 100%, a to da je htio sparirati 100% nije moglo biti dalje od istine”, rekao je Mark Northcutt za Low Kick MMA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI