Nove brojke pokazuju da UFC 225 ipak nije bio takva PPV katastrofa kako se mislilo

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 10:09h Autor:

Dana White

Čini se kako su brojke koje je LA Times objavio još prošlog tjedna, a tiču se PPV prodaje UFC-a 225, bile malo preskromne. Naime, prema novim procjenama prodano je oko 250 tisuća PPV-a, što je za oko 100 tisuća više od prve procjene koja je glasila manje od 150 tisuća.

Iako su obje brojke jako niske i jako loše za iznimno kvalitetan popis borbi koji je UFC ponudio u Chicagu, 150 tisuća bi bila prava katastrofa. 250 tisuća je definitivno podbačaj, no radi se o brojci koju UFC može “progutati”.

Doduše, navodno se radi o kombiniranoj brojci koja je zbrojila klasičnu PPV prodaju preko TV-a i prodaju preko internet streamova. Stoga je jasno da se ipak radi o prilično podbačaju koji će čelnicima UFC-a donijeti dosta briga.

Ove brojke, ako su precizne, su u rangu onih koje je postigao UFC-a 220 s Cris Cyborg i Yanom Kunitskayom u glavnim ulogama, a nešto manje od UFC-a 220 s našim Stipom Miočićem i Francisom Ngannouom.

Ipak, jedan zaključak se nameće. Ono što je UFC htio postići guranjem bivše WWE zvijezde CM Punka na “main card”, se pokazalo kao promašeno. Phill Brooks očito nije zvijezda koja može privući publiku željnu dobre UFC akcije.

UFC 225 su predvodili Robert Whittaker i Yoel Romero.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI