Novi dan, novi UFC pad na doping testu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2018 10:34h Autor:

Polo Reyes vs. Maestro Kim

U rubrici “tko je danas pao na doping testu u UFC-u”, današnji pobjednik je borac lake kategorije Marco Polo Reyes. Naime, u četvrtak je UFC-ova anti doping agencija USADA obavijestila UFC kako je Reyes pao na doping testu na uzorku koji je prikupljen 8. ožujka. Elitna promocija je po obavijesti USADA-e potvrdila vijest i otkrila je javno.Reyesa smo posljednji put vidjeli u akciji u siječnju na Fight Night priredbi u St. Louisu kada je za samo 60 sekundi nokautirao Matta Frevolu. Ponovno je osvojio bonus za najbolju izvedbu večeri, što mu je čak treći dodatak na honorar u pet UFC nastupa.

Od kada se pridružio elitnoj promociji, Reyes (8-4) je pobijedio u četiri od pet nastupa uključujući tri impresivna nokauta. Jedini borac koji mu je uspio stati na kraj je do sada bio opasni James Vick.U kratkom priopćenju za javnost UFC obavještava kako je Reyes pao na doping testu 8. ožujka i da će, kao i obično, USADA provesti sve istražnje radnje koje bi trebale raščistiti ovaj slučaj. Najavili su također i dodatne informacije “kada za to dođe vrijeme”.

Za sada se ne zna na koju je zabranjenu supstancu bio pozitivan ovaj sjajni borac. S obzirom da ranije nije imao problema s dopingom, Reyesu prijeti maksimalno dvije godine suspenzije u slučaju da se pokaže krivim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI