Novi UFC-ov borac skinuo 12 kilograma u devet dana, usporedio razliku u izgledu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2018 12:19h Autor:

Jose Torres

Jose Torres novi je UFC-ov borac, koji je svoj debi odradio u muha kategoriji, a za nju je skinuo podosta veliku masu. Rezultatom svog “weight cuta” pohvalio se na Instagramu.

Torresa smo u petak pratili u borbi protiv Jarreda Brooksa, u kojoj je došao do pobjede na bizaran način, nakon što njegov protivnik nokautirao sam sebe. Ipak, pobjedi se ne gleda u zube, a osim njome se Torres pohvalio i uspješnim skidanjem kilograma za muha kategoriju, čija je granica 57 kilograma.

Na Instagramu je postavio fotografiju s početka skidanja kilograma te krajnji rezultat, a napisao je kako je u tih devet dana uspio skinuti 26 lbs, što bi bilo nešto manje od 12 kilograma. Možda taj broj ne bi bio toliko velik da u pitanju nije skidanje sa 69 na 57 kilograma, što bi značilo da je Torres u tih devet dana skinuo čak 17.3% svoje tjelesne težine. Još je pohvalio svoj tim nutricionista, dodajući kako bez njih to ne bi uspio.

Torres je inače došao iz Titan FC promocije, gdje je držao titule u dvije kategorije, odnosno u muhi i bantamu. U borbu je ušao kao favorit, no to trenutka kada je Brooks napravio kiks koji ga je koštao pobjede, bio je u nezavidnoj situaciju, odnosno većinu borbe dominiran od strane Brooksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI