Novinar CBS Sportsa: Nikad ne bih dao sinu da gleda pederski MMA!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2012 09:05h Autor:

Seth Davis

MMA zajednica poprilično je burno reagirala na neke izjave jednog od novinara nacionalne TV kuće CBS Sports i Sports Illustrateda jer je rekao za MMA da je pederski sport i kako ne bi nikad dozvolio svom sinu da ga gleda.

Danas u svijetu postoji vrlo mali broj sportova koji su kompleksniji i zahtjevniji od MMA, ako uopće postoji. To je nešto s čime se slaže veliki broj trenera i stručnjaka, no i dalje ima onih koji to ne vide kao sport, nego kao "grljenje" dvojice muškaraca na podu.

No, mnoge je iznenadilo da se na javnu objavu takvog svog mišljenja odlučio Seth Davis, poznati sportski novinar koji radi u nekim vrlo uglednim sportskim medijima. "Gledam neke portale kako prikazuju dva isklesana muškarca u homoerotskim pozama. Oprostite, ali ja nikad neću shvatiti taj UFC. Ja sam otac i nemam ništa protiv toga da moj sin gleda boks, ali ne želim da gleda jedan UFC-ov meč", rekao je Davis.

Reakcije na te njegove riječi su prilično oštre, čak i mediji za koje Davis radi prilično detaljno prate MMA svijet, a posebno događanja u UFC-u, no očito i dalje postoje oni koji imaju to smiješno mišljenje o jednom od najzahtjevnijih sportova na svijetu.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI