Novinar Overeema uoči borbe podsjetio na “aperkat i pakla” i najbrutalniji poraz karijere: “Je li vas strah da ćete završiti u takvom nokautu?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2018 11:24h Autor:

Francis Ngannou UFC 218

Alistair Overeem vraća se u akciju protiv nove nade teške kategorije, Curtisa Blaydesa, sutra na UFC 225 priredbi u Chicagu.

Bit će to prva borba borba za Overeema od UFC-a 218 na kojem je doživio vjerojatno najstrašniji poraz u karijeri kada ga je Francis Ngannou nokautirao “aperkatom iz pakla.”

Tijekom druženja s članovima medija u Chicagu jedan je novinar Overeema odlučio podsjetiti na njegov posljednji nastup.

“U prošloj ste borbi bili nokautirani. Je li vas strah toga, da tako ležite na podu bez svijesti?”, upitao je otvoreno novinar.

Overeemu se očito svidio iskreni pristup pa je snimku svog odgovora podijelio na društvenim mrežama uz hashtag “pravi razgovor” i “prave vijesti.”

“Slušajte, ovo je borilački sport. Ovo je stvarno. Nisu ovo kečeri. To su prave borbe i vidjeli smo svakakve ozljede. Pripremite se najbolje što možete i nadate se da ćete izbjeći takav scenarij. Ali, da. Imam poraze nokautom. Posljednji je bio dosta gadan, Ali evo vratili smo se i sad ćemo se iskupiti. Ja sam uvijek optimističan, takav je duh sporta. Neću odustati. Nikada mi to nije palo na pamet.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI