Nurmagomedov: Alkohol i djevojke sportaše čine slabijima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2014 09:32h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov zasad je neporažen u MMA karijeri te je ostvario 22 pobjede u isto toliko mečeva. Ono što je još bitnije u UFC ima šest pobjeda i mnogi ga smatraju jednim od najtalentiranijih boraca u lakoj kategoriji.

Nurmagomedovu je 27. rujna na UFC-u 178 protivnik trebao biti Donald Cerrone, ali zbog ozljede morao je odustati od tog meča. Dok se oporavlja od ozljede ovih je dana poslao poruku i li bolje rečenu kritiku borcima koji konzumiraju alkohol.

"U Americi postoje borci koji piju petkom i subotom. Nakon jednog eventa vidio sam to u hotelu. Njih 80% bilo je pijano. Ne govorim o prvacima već o osrednjim borcima, onima koji ostvare jednu pobjedu pa potom dožive dva poraza.", rekao je Nurmagomedov.

"Nekoliko puta su me zvali da im se pridružim i odem s njima u noćni klub. rekao sam im da sam Musliman , ali oni su me uvjeravali kako znaju neke Muslimane koji su s njima išli u klubove. Alkohol i djevojke ne idu uz sport i vrhunske sportaše. Alkohol i djevojke pokvare sportaše i čine ih ranjivima."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI