Nurmagomedov: Cowboy je prevara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2015 10:01h Autor:

Khabib Nurmagomedov

UFC 187 koji će se održati 23. svibnja donosi meč između dvojice vrhunskih boraca u lakoj kategoriji. Tog će se dana međusobno suočiti Khabib Nurmagomedov i Donald Cerrone.

Psihološki je  rat već počeo iako je do meča još više od dva mjeseca. Na Q&A uoči UFC-a 185 Cerrone je izjavio kako ga Nurmagomedov polako počinje živcirati, a ovaj je vrlo brzo odgovorio na MMA Houre.

"Sve je to smiješno. Cowboy je prevara. Ne vjerujem da je pravi kauboj. On je prevara. Stalno pije i stalno je pijan. Zato nije pravi kauboj. Ja sam pravi kauboj. Ja sam čovjek s planine. Ja sam u treningu cijeli život i hrvam se s medvjedima. Ja sam 100 postotni dagestanski kauboj.", izjavio je Nurmagomedov.

"Znate li zašto je lagano nervozan. Zato što govorim istinu. Ona mora hrvati i treba hrvačke sparing partnere. Za dva mjeseca imat ćemo borbu i to ludu borbu, a kad se vrata kaveza zatvore shvatit će: "Ovaj je momak lud. Zašto sam prihvatio ovu borbu." Rekao je da me želi slomiti. OK vidimo se 23. svibnja. Osjećam da sam broj jedan. Imam 26 godina, mlad sam i gladan uspjeha. Mislim da ću dobiti ovu borbu lagano kao s Dos Anjosom. Možda će trajati do druge ili treće runde. Možda ću ga završiti kimurom. To je moj plan."

UFC 187 predvode Jon Jones i Anthony Johnson u borbi za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI