Objavljen raspored za Krakow, četiri borbe na glavnom programu koji počinje u 21 sat

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.03.2015 21:17h Autor:

Gabriel Gonzaga i Mirko Filipović

UFC je službeno objavio raspored borbi i satnicu UFC Fight Nighta u Krakowu, gdje u glavnoj borbi nastupaju Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga. Radosna vijest je da je program prilagođen europskom gledateljstvu, odnosno neće se ponoviti praksa iz Stockholma.

Četiri borbe nalaze se na glavnom programu UFC Fight Night 64 eventa, kojeg predvode Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga. Osim njih, očekivano se na mjestu sunaslovne borbe nalazi ona između Jana Blachowitza i Jimia Manuwe, kao što je od početka bilo i najavljivano.

No, osim toga, glavni je program dobio i dva iznenađenja. Rijetko kad se borba dva debitanta nađe u takvom statusu, no ovog puta je to slučaj s Bartoszem Fabinskim i Garrethom McLellanom. Fabinski je zamjena za ozlijeđenu poljsku zvijezdu Krzysztofa Jotka. koji se prvobitno trebao boriti s Južnoafrikancem te je vjerojatno iz tog razloga UFC ovaj par ostavio gdje je. Glavni program će otvoriti jedna ženska borba, u kojoj se sastaju Joanne Calderwood, u svojoj domovini nevjerojatno popularna Škotinja te Marina Moroz iz Ukrajine.

Uvodni program sadrži osam borbi. Otvorit će ga Rocky Lee i Taylor Lapilus, dok će posljednje zagrijavanje za glavni program odraditi Aisling Daly i Claudia Gadelha, za koje su svi bili sigurno da će se naći na glavnog programu, jer je riječ o dvije djevojke iz samog vrha slamka kategorije.

Ono što je najviše zanimalo navijače je termin u kojem će se event održati, a europska publika napokon može odahnuti jer ovog puta UFC neće slijedi praksu iz Stockholma. Tako će uvodne borbe krenuti već prije 18 sati, a glavni program je na rasporedu točno u 21 sat. Prema tome, Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga trebali bi se boriti u 22 sata i 30 minuta.

UFC Fight Night 64 – kompletan raspored borbi

GLAVNI PROGRAM (21 sat)

Mirko Filipovic vs. Gabriel Gonzaga
Jan Blachowicz vs. Jimi Manuwa
Bartosz Fabinski vs. Garreth McLellan
Joanne Calderwood vs. Maryna Moroz

UVODNI PROGRAM (17 sati i 45 minuta)

Aisling Daly vs. Claudia Gadelha
Pawel Pawlak vs. Sheldon Westcott
Sergio Moraes vs. Gasan Umalatov
Seth Baczynski vs. Leon Edwards
Daniel Omielanczuk vs. Anthony Hamilton
Aleksandra Albu vs. Izabela Badurek
Marcin Bandel vs. Jason Saggo
Rocky Lee vs. Taylor Lapilus

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI