Okršaj Bispinga i Belforta meč večeri u Brazilu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2012 19:18h Autor:

Bisping i Belfort

UFC je napokon pronašao glavne zvijezde za novu priredbu koja će se početkom iduće godine održati u Brazilu. U glavnom meču večeri sučelit će se Michael Bisping i Vitor Belfort.

Već nekoliko dana na kapaljku javnost dobiva informacije o novoj priredbi UFC-a u Brazilu koja bi se trebala održati 19. siječnja. Sve te informacije bile su neslužbene i nepotvrđene, znalo se ipak da nova priredba neće biti u Rio de Janeiru, već da će borce najbolje MMA organizacije na svijetu ovog puta ugostiti neki drugi grad.

Danas je napokon službeno objavljeno i tko će biti borci koji će nastupiti u glavnom meču večeri na priredbi koja bi trebala biti iz serije FX ili Fuel TV. Radi se o Michael Bispingu i Vitoru Belfortu!

Oboje su posljednji meč odradili prije mjesec i pol u Torontu u Kanadi na UFC-u 152. Bisping je tom prilikom jednoglasnom sudačkom odlukom nakon 15 minute borbe svladao Briana Stanna, dok je Belfort poražen u meču za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji. Jon Jones uspio je slaviti zahvatom "americana" na početku četvrte runde.

U sunaslovnoj borbi večeri nastupit će C.B. Dollaway i Daniel Sarafian, a prije njih u oktogonu će se naći dva borca čiji smo meč ranije danas najavili, radi se o okršaju Gabriela Gonzage i Bena Rothwella.

Glavne borbe:
Vitor Belfort vs. Michael Bisping
C.B. Dollaway vs. Daniel Sarafian
Gabriel Gonzaga vs. Ben Rothwell
Khabib Nurmagomedov vs. Thiago Tavares


Uvodne borbe:
Godofredo Castro vs. Milton Vieira
Andrew Craig vs. Ronny Markes
Nik Lentz vs. Diego Nunes
Edson Barboza vs. Justin Salas
Michael Kuiper vs. Thiago Perpetuo
Yuri Alcantara vs. George Roop
Roger Hollett vs. Wagner Prado
Francisco Trinaldo vs. C.J. Keith

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI