Okružni tužitelj će predložiti kućni pritvor za Jona Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2016 11:49h Autor:

Jon Jones

Sud će provesti stegovne mjere nad Jonom Jonesom zbog njegovog kršenja uvjetne kazne, a okružni tužitelj ima nekoliko prijedloga.

Ured okružnog tužitelja predložit će sudu nekoliko dodatnih mjera koja bi se trebale pribrojiti Jonesovoj uvjetnoj kazni. Nove mjere uključuju tečaj za poboljšanje vožnje koji bi poslužio Jonesu da popravi svoje ponašanje iza volana, zatim kućni pritvor i tečaj za kontrolu i suzbijanje bijesa. Kućni pritvor vrijedio bi u razdoblju od 22 do 4 sata ujutro osim u slučaju da Jones mora napustiti kuću zbog posla.

Prijedlozi tužitelja nisu definitivni već mogu biti odbijeni ili samo djelomično prihvaćeni. Konačnu odluku donijet će sudac Michael Martinez. “Bones” je u pritvoru od utorka ujutro, a novo saslušanje održat će se danas popodne po lokalnom vremenu.

Jones je priveden nakon što se svađao s policajcem koji mu je napisao čak pet prometnih kazni, uključujući i onu za utrkivanje na gradskoj cesti. Bivši poluteškaški prvak zanijekao je te optužbe koristeći pritom agresivan i neprimjeren jezik, a čitav incident zabilježio je policajac na svojoj kameri.

>Izašla snimka Jonesovog vrijeđanja policajca: Svinjo, gadiš mi se! (VIDEO)

Jones bi se 23. travnja trebao vratiti u oktogon na UFC 197 priredbi u borbi za naslov poluteške kategorije s prvakom Danelom Cormierom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI