OPREZ! Samo za one jačeg želuca: Nick Diaz iznad sudopera cijedi tekućinu iz lakta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2018 12:38h Autor:

Screenshot

Posljednjih dana se nešto ozbiljnije u američkim medijima piše o povratku Nicka Diaza. S obzirom na sve manje istinskih zvijezda u UFC-ovom rosteru koje mogu ostvariti ozbiljniju PPV prodaju, čelnici elitne promocije su sve svjesniji da su im braća Diaz itekako potrebna pa su osim s Nateom Diazom, odlučili pregovarati i s Nickom.Starijeg brata u akciji nismo vidjeli još od 2015. i meča protiv Andersona Silve koji ga je koštao dugotrajne suspenzije. Naime, Diaz je tada pao na testu jer mu je u tijelu bio prisutan metabolit cannabisa. Najprije je drakonski kažnjen da bi nakon pobune javnosti suspenzija ipak bila smanjena. Vrijeme pod suspenzijom je provodio tako što se natjecao u trijatlonu, ali je i redovito trenirao. Nedavno mu je suspenzija završila, a USADA je potvrdila da se može vratiti u Octagon.

Ipak, sudeći prema posljednjoj objavi na društvenoj mreži Twitter, dojam je da Diaz mora najprije riješiti veliki zdravstveni problem koji ima sa svojim laktom. Twitter profil Davea Maddena je objavio video u kojem Diaz iznad sudopera doslovce cijedi tekućinu iz svog otečenog lakta.Ovo je zaista prizor koji nije za svakoga, pa preporučamo oprez, ako ne želiti pokvariti želudac prije ručka.

Nakupljanje tekućine u zglobovima i nije nešto neobično kada govorimo o vrhunskim sportašima, no oni to obično rješavaju odlaskom liječniku. Tamo se u steriliziranim uvjetima obavlja drenaža zgloba tako što se tekućina pažljivo izvlači, a onda sve sterilizira. Obično borci s ovakvim problemima dobivaju i antibiotike s obzirom na velik rizik od potencijalno još opasnijih medicinskih problema.

Nicku Diazu to očito nisu prioriteti, on ovakve “manje probleme” riješava sam…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI