Opušteni Faber uživa u mirovini: Nikad više 61.5 kilogram! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 19:48h Autor:

Urijah Faber

Krajem prošle godine umirovio se pravi MMA veteran i vjerojatno najpopularniji borac bantam kategorije u povijesti, Urijah Faber. On u mirovini u potpunosti uživa što je priznao objavom posljednjih fotografija.

Faber se većinu najuspješnijeg dijela svojekarijere borio na 61.5 kilogram težine, uz tek pokoji izlet na 66 kilograma, što je u potpunosti odgovaralo njegovoj visini, no ne toliko i muskulaturnoj građi. Sada kada je u mirovini, u koju je otišao krajem prošle godine, napokon se može u potpunosti opustiti i uživati, što je uostalom priznao na Instagramu.

“Mogu pokušati izbjegavati tu činjenicu i ne gledati sam sebe, no jasno je kako sam se podosta zaokružio. Zbogom 61.5 kilogram, zbogom bantam kategorija”, napisao je Faber uz seriju fotografija s plaže.

Faber naravno i dalje trenira, a već je ugovorio i grappling nastup, no čini se da je tijekom karijere imao striktnu dijetu, koja mu sada više nije potrebna. Uostalom, kao što je sam rekao, fotografije ne lažu i on od toga ne može pobjeći. Zapravo, poznavajući Fabera, sumnjamo da je nešto previše nesretan oko toga.

Objavu dijeli Urijah Faber (@urijahfaber)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI