Ortiz: Neću se vraćati zbog Liddella, zna se tko je bolji

UFC 17.07.2012 08:31h Autor:

Tito Ortiz

 

 Tito Ortiz donio je čvrstu odluku o svom odlasku u mirovinu i nema se namjeru vraćati, čak ni za ogroman novac i meč protiv Chucka Liddella.

37-godišnji Tito Ortiz odradio je svoju posljednju borbu u MMA karijeri prije svega deset dana, a već su se pojavila nagađanja i pitanja hoće li se možda uskoro vratiti. Definitivno ne bi bio prvi borac u UFC-u koji bi odradio nekoliko svojih “posljednjih” borbi u karijeri, no čini se da je Tito donio čvrstu odluku.

U razgovoru za ESPN.co.uk pojavilo se pitanje bi li se možda htio vratiti u kavez još barem jednom kako bi odradio meč protiv Chucka Liddella. Nema nikakve dvojbe da bi to bila iznimno zanimljiva borba, brojke prodanih PPV-a bile bi na iznimno visokoj razini s obzirom na to da se radi o dva iznimno popularna borca u SAD-u.

No, Ortiza to ne zanima, bez obzira na mogućnost iznimno visokog honorara. “Chuck Liddell je prošao bolje u mečevima protiv mene, a ja sam pobjeđivao borce od kojih je on gubio. Obojica smo veliki prvaci, ali tko je imao više uspješnih obrana titula? Sve se na kraju svodi na to. Naše bitke su iza nas, vrijeme je da se okrenemo budućnosti, imam obitelj za koju moram brinuti”, rekao je Tito.

Ortiz je postao prvakom 2000. godine i tek je u šestom meču izgubio titulu nakon poraza od Randyja Couturea, dok je Chuck Liddell pojas izgubio u svom petom meču.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI