Ortiz: Tužno je da su varalici Griffinu trebali steroidi da me pobijedi!

UFC 14.07.2012 18:00h Autor:

Tito Ortiz

 

 Tito Ortiz bijesan je što je tek iz medija saznao da je njegov posljednji protivnik u karijeri, Forrest Griffin, uzimao steroide prije meča u Las Vegasu proteklog tjedna.

Najnoviji član UFC-ove Kuće slavnih, Tito Ortiz, nije svoju vrlo uspješnu karijeru MMA borca uspio zaključiti pobjedom s obzirom na to da ga je Forrest Griffin u sunaslovnoj borbi na UFC-u 148 proteklog vikenda pobijedio zahvaljujući sudačkoj odluci.

Ortiz se nadao da će uspjeti barem u svojoj posljednjoj borbi u karijeri malo poboljšati iznimno loš skor koji sada za posljednjih devet borbi glasi jedna pobjeda – sedam poraza – jedan neriješen meč. Odmah nakon same borbe Griffin ga je malo naljutio svojim ponašanjem (otišao iz kaveza prije proglašenja, uzeo mikrofon i intervjuirao ga…).

No, sve to ipak je sitnica, ako se pita Ortiza, u usporedbi s otkrićem da je Griffin prije ovog meča imao dozvolu Atletske komisije u Nevadi za terapeutsko korištenje steroida. Naime, tu informaciju tek je ovog vikenda javnosti otkrio jedan MMA novinar.

“Forreste, žao mi je čuti da su ti bili potrebni steroidi da me pobijediš. Ti si varalica! Želim ti ugodan dan!”, glasi otprilike poruka koju je Ortiz napisao na svom Twitter profilu, no čini se da ju je ubrzo i pobrisao.

Doping testu su podvrgnuti svi borci koji su nastupili na UFC-u 148 i nitko nije uhvaćen u prekršaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI