OSP: Bader je precijenjen, stand up mu je smiješan

UFC 15.08.2014 13:28h Autor:

Ovince St. Preux

Ovince St. Preux kaže kako puno veći pritisak prije subotnje borbe stoji ispred Ryana Badera. Također, za svog protivnika je rekao da ga smatra precijenjenim i da očekuje svoju uvjerljivu pobjedu.

Ovince St. Preux i Ryan Bader su svoje posljednje pobjede ostvarili na istom eventu. Na konferenciji za medije, odmah nakon, oba su borca izrazila zainteresiranost za međusobnu borbu, a to se svidjelo i UFC-u te ova dva momka nastupaju u glavnoj borbi UFC Fight Night 47, koji je na rasporedu u subotu u Bangoru, savezna država Maine.

Ovince (16-5, 4-0 u UFC-u) u tu borbu ulazi kao jedno od najugodnijih iznenađenja ove godine, odnosno nakon što je završio Krylova i Jimma. Također, u posljednje četiri godine ostvario je 12 pobjeda i samo jedan poraz, od Gegarda Mousasia. To mu daje pravo da se nada koraku naprijed, no kaže kako nema pritiska pred ovu borbu.

"Ne stvaram si niti ne osjećam nikakav pritisak. Mislim kako je puno veći pritisak na Ryanu Baderu, koji je tu već godina. Ja sam nov i napredujem i nemam ispred sebe nikakve ciljeve koje obavezno moram ostvariti", rekao je. Također, o svom protivniku nema neko izrazito mišljenje kao o borcu.

"Mislim da je precijenjen. On je samo jedan od boraca, a kad sam ga gledao bilo mi je smiješno. S takvim stand upom, kakav je njegov, vrlo lako ću ga poslati na spavanje", vjeruje OSP da ima lijek za Badera.

S pet pobjeda u nizu sigurno bi došao blizu ultimativnog cilja, a to je borba za naslov. Naravno da ne krije da je i njemu, kao i svim borcima, to glavna želja i cilj. "Pobjeda bi me vjerojatno dovela na dvije borbe od napada na titulu, a to je ono što želim. Hoću li pobijediti, naravno da hoće. Hoće li biti lagano, sigurno da neće, iako sumnjam niti da će biti preteško", završio je samouvjereni OSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI