Ovaj statistički podatak će vas dodatno nabrijati na UFC 200

UFC 16.06.2016 16:20h Autor:

UFC 200

Još je manje od mjesec dana do velike UFC 200 priredbe na kojoj 9. srpnja u Las Vegasu nastupa creme de la creme najjače svjetske MMA organizacije.

Revanš Jona Jonesa i Daniela Cormiera, povratak Brocka Lesnara i još pregršt elitnih mečeva rezervirani su za ovaj ljetni card. I dok je sasvim opravdano diskutirati oko toga je li UFC 198 na kojem smo svjedočili trijumfu Stipe Miočića, ili UFC 199 kojeg ćemo pamtiti po neočekivanom uspjehu Michaela Bispinga, jači event od UFC-a 200, UFC-ov Dave Sholler prenio je jedan statistički podatak s FightMetric.com prema kojem srpanjska priredba neupitno nadmašuje predhodna dva eventa.

“Borci s UFC-a 200 zajedno su zaradili 93 UFC Fight Night bonusa što je rekord za broj združenih bonusa na jednom cardu”, napisao je Sholler putem Twittera.

U tom moru bonusa valja izdvojiti Jona Jonesa koji je sam zaradio njih čak sedam, četiri za borbu večeri, dva za submission i jedan za nokaut večeri. Mark Hunt nije ništa lošiji s dva bonusa za najbolji nokaut, dva za najbolju izvedbu i još dva za borbu večeri.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI