Ovako Dana White tretira svoju novu zvijezdu Michelle Waterson (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2017 23:47h Autor:

Michelle Waterson i Dana White

Dana White zna biti jako dobar poslodavac, posebno ako ste borilačka zvijezda ili netko koga vidi kao buduću zvijezdu. Tako je na vrlo zanimljiv način učinio vrlo lijepu gestu prema Michelle Waterson.

Već smo pisali o tome kako White i UFC u posljednje vrijeme sve više pokušavaju promovirati Michelle Waterson i od nje napraviti novo žensko lice promocije (nešto više o tome na linku iznad). Kao jedna sitnica koja to potvrđuje je jučerašnja gesta Dane Whitea.

Naime, Waterson je na Instagramu postavila svoju fotografiju na kojoj je pitala ima li tko za preporučiti neko dobro mjesto u New Yorku, gdje bi mogla otići nešto pojesti. Ona je trenutno tamo kao gošća UFC 208 eventa, a s njom je i njen suprug Josh. Jedan od prvih komentatora na poruku bio je upravo Dana White.

“Imam jedno mjesto. Odmah šaljem tebe i tvog supruga tamo. Cijeli račun je na meni”, napisao joj je White, na što su se ona i super pojedinačno zahvalili, da bi šef još dodao: “Upravo sam u avionu, letim za New York, javiti ću ti se čim dođem tamo.”

Nema sumnje kako je White prepoznao potencijal, a mi uistinu nemamo ništa protiv “guranja” ovako kvalitetne borkinje, ali i osobe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI